Ron van Hal (Blues of people - Bluesharp in A) - MHT Nederland

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ron van Hal (Blues of people - Bluesharp in A)

De mondharmonica > Mondharmonica Winkel
 

De Mondharmonica Winkel

Het eerste contact tussen Ron van Hal (de Mondharmonica Winkel) en ondergetekende dateert van februari 2013. Ik bestelde toen een aantal Happy Hohners voor een presentatie in het Theaterhotel in Almelo. Deze bestelling verliep helaas niet helemaal vlekkeloos. Ik moest mijn presentatie dan ook zonder de Happy Hohners doen. Ron heeft mij ter compensatie - samen met zijn excuses - een aantal Happy Hohners kosteloos opgestuurd.

In het mailcontact met Ron kwam al vrij snel de mondharmonicatherapie ter sprake. Ron was druk bezig met zijn netwerk uit te breiden. Ik zocht iemand met wie ik een betrouwbare en persoonlijke band kon opbouwen en die mij kon adviseren bij de aankoop en onderhoud (in brede zijn) van mondharmonica's. Zo vonden we elkaar. Onze relatie is sindsdien alleen maar beter geworden.


Bij longpatiënten komt de gezondheid op de eerste, tweede en derde plaats komt. Deskundig advies, goede service en hygiënisch omgaan met de geleverde mondharmonica's is voor longpatiënten erg belangrijk. Natuurlijk speelt het kostenplaatje ook een rol. Maar ook hierover mogen wij bij de Mondharmonica Winkel niet klagen.

Ik merk hierbij op dat het kopen van en het spelen op een reeds gebruikte mondharmonica ten zeerste wordt afgeraden. Juist vanwege de hiervoor genoemde hygiëne (overdracht van ongezonde zaken!).

Voor alle duidelijkheid de Mondharmonica Winkel is geen sponsor van MHT Nederland. Onze relatie is gebaseerd op wederzijdse vertrouwen en respect.


Jan MullemanVoor reparaties lees hier.


Naschrift op 06-03-2017 en 10-03-2017


Dag Jan,
 
Om het allemaal niet te verwarrend te maken, ga ik op alle mondharmonica’s 10% korting geven en boven de € 49,50 verzendkosten vrij. Dit betekent bijvoorbeeld dat de Hohner Special 20 €28,80 (€32,00 - 10%) gaat kosten. Dit houdt alles gewoon wat overzichtelijker. Door de 10% op de wat duurdere modellen krijgen klanten ook hier hogere kortingen.
 
Aanvulling 10-03-2017
Een uitzondering op bovenstaande wil ik maken voor de Suzuki Bluesmaster. Wanneer deze mondharmonica via MHT Nederland bij mij wordt besteld, geef ik 10% extra korting. Dus dan totaal 20% korting.


Groeten,
 

Ron 


 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu