Oproep - MHT Nederland

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Oproep

MHT feesten > Tuinfeest 2016
Zondag, 31 juli 2016: Tuinfeest 2016

Zondag, 12 juli 2015, organiseerde ondergetekende voor MHT Meddo een succesvol tuinfeest. Een tuinfeest met veel gastmuzikanten (Ron van Hal, Die Stadlfreunde, Eddy Young, Fata Morgana en Bas van Toor), een optreden van MHT Meddo en een optreden van MHT Maasstad met wie MHT Meddo een warm contact onderhoudt. De Telegraaf wijdde in haar krant aandacht aan dit tuinfeest en SBS 6 (Hart van Nederland) besteedde er zelfs zendtijd aan. Kortom veel aandacht door de landelijke media. Dus ook volop aandacht aan mondharmonicatherapie voor longpatiënten in geheel Nederland.

Op het tuinfeest hoorde ik vaak de geuite wens om in 2016 een tuinfeest te organiseren voor alle mondharmonicatherapie groepen in Nederland. Deze tuinfeest zal worden gehouden op zondag, 31 juli 2016, bij het Motorhotel in Meddo.

Meer informatie? Longpatienten@Gmail.com 

Naschrift:
Mij werd het idee aangereikt het tuinfeest een thema te geven. Een leuk idee! Met MHT Maasstad (Rotterdam) binnen onze gelederen, wordt het thema 'De zee en haar havens'; met alles wat daarbij hoort. Jullie worden dan ook vriendelijk verzocht op het tuinfeest dienovereenkomstig gekleed te gaan. 

Uiteraard geldt: niets is verplicht!


Samen maken we er hoe dan ook een gezellige dag van.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu