KBO Samenleven Beltrum, 20-02-2017 - MHT Nederland

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

KBO Samenleven Beltrum, 20-02-2017

MHT Orkest > Optredens MHT Orkest > 2017


Donderdagavond, 20 april 2017, een optreden voor KBO Samenleven Beltrum

Het optreden door het MHT Orkest was aansluitend aan een vergadering van deze KBO afdeling. Gepland stond dat het orkest een uurtje zou spelen. Maar het werd door het gezellige karakter een stuk langer. Maar niemand die daar mee zat, zeker niet het aanwezige publiek, zo’n 60 personen.

Het MHT Orkest had ervoor gekozen dat het publiek voornamelijk zelf haar keuze mocht maken welke liedjes het orkest zou spelen. Hiervoor werden mappen met meezing teksten uitgereikt. Uiteraard bracht het orkest ook haar eigen favoriete liedjes ten gehore zoals Home to Donegal en Tanz mit mir. Het laatste nummer werd opgesierd door een dansend koppel dat daarvoor door ondergetekende werd beloond met een attentie in de vorm van twee mini-mondharmonica’s.

Zoals wel vaker bij optredens door mondharmonicagroepen had een toehoorder zelf ook een mondharmonica meegenomen. Deze persoon kreeg uiteraard de gelegenheid om ook even wat te spelen (Faria Faria). Een groot applaus was haar beloning.

Het aanwezige publiek kon de nieuwe outfit van het MHT Orkest ook erg waarderen. De vrouwen in het publiek hadden met name oog voor de sjaaltjes die de dames van het orkest droegen. Al met al een fleurig geheel.

Vanavond was het 2e optreden door het MHT Orkest. Er was bij sommige spelers in het begin sprake van wat gezonde spanning. Maar de gezellige sfeer maakte dat dit steeds minder werd.

Na afloop werd onder het genot van een drankje het optreden nog even nabesproken. Iedereen was enthousiast en kijkt alweer uit naar het volgende optreden.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu