Inleiding - MHT Nederland

Ga naar de inhoud

Inleiding

Logo's bedrukking

Zij die het tuinfeest in 2015 (zie linker kolom) hebben bezocht kennen Die Stadlfreunde. De gitarist daarvan is Marcel Wolterinck. Marcel en zijn vrouw Annet drijven Wolterinck Vakkleding Hengevelde. Een van hun vele activiteiten is het bedrukken van bedrijfskleding. Men maakt aan de hand tevens van aangedragen voorbeelden zelf de opdrukken (logo's, tekst, etc.). 

Marcel en ik ontmoeten elkaar met optredens wel vaker in de regio. We praten dan over van alles en nog wat. Zo sprak ik een keer met Marcel over het bedrukken van t-shirts, polo's, caps, etc. Marcel vertelde mij dat hij dat al jaren beroepsmatig deed.


Onlangs sprak ik Marcel en Annet weer. Nu ging het over het tuinfeest van 2016. Die Stadlfreunde zouden daar weer komen spelen. Men had zich al verheugd op het tuinfeest. Echter, door de verandering van de datum ging dat niet meer door (vakantieplanning).


Ik vroeg Marcel en Annet terloops of zij mij voor mij t-shirts etc. wilden bedrukken met een door mij zelf ontworpen logo van MHT Nederland. Ik wil daar een aantal mensen mee verrassen.

Marcel en Annet boden mij aan dat graag voor mij en andere MHT groepen te willen doen. Men voegde daar meteen spontaan aan toe dat men - gelet op de doelgroep - hierop geen winst wilde maken. Ik heb gezegd dat ik voor mijn bemiddeling € 0,50 per verkocht product in rekening zal brengen, maar dit bedrag wel doneer aan het Longfonds. Marcel & Annet boden spontaan aan deze donatie dan te verdubbelen.

Geen idee hoe nu alles gaat uitpakken. De toekomst zal dat wel uit gaan wijzen.

Marcel heeft aan de hand van een voorbeeld voor mij een borstprint (logo) gemaakt. Dit logo treffen julllie als voorbeeld hier aan. Kijk voor prijzen en maten hier.Herman Finkers: Daarboven in de hemel
Terug naar de inhoud