De Iesselganger, 7 juli 2016 - MHT Nederland

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De Iesselganger, 7 juli 2016

Gelderland > Doetinchem

Het is gelukt, de COPD groep uit Doetinchem gaan met de boot mee en wel op 7 juli 2016. We zijn heel erg blij dat je ons hiervoor hebt voorgesteld.

We zullen met ruim 30 cursisten en 6 begeleiders deze tocht van een uur maken.

Deze vaart met de Iesselganger is ons aangeboden door Welling & Hofstede advocaten uit Doetinchem. Dit is een hele leuke activiteit om de lessen voor de vakantie mee af te sluiten.

Na de vakantie zullen we voor de donderdag en de vrijdag groep samenvoegen. Deze groep gaat dan verder op de vrijdag. Voor de donderdag willen graag een nieuwe groep in het leven roepen. Zo kunnen we meer longpatiënten van dienst zijn.

The Hohner Boys wenst jullie allen een heel mooi tuinfeest en een hele goede vakantie.

Namens The Hohner Boys,


Theo van Aken.Beleef de Oude IJssel vanaf een fluisterstille rondvaartboot…

Bewonder het unieke Achterhoekse coulissenlandschap en de prachtige rivieroevers van de Oude IJssel eens vanaf een elektrische fluisterboot. Dat is een ontspannende ervaring die u echt niet mag missen.

Op de “Iesselganger” kunt u het op een comfortabele en veilige manier beleven, samen met uw gezin, uw familie en al uw vrienden. Geniet van het prachtige uitzicht. We varen het traject van de Sluis bij Ulft naar het stuwsluizencomplex de Pol bij Gaanderen vice versa. U komt op locaties, waar u nooit eerder was…

Aan boord wordt u van harte welkom geheten door onze schipper, samen met onze gastvrouw of gastheer. Onze vrijwilligers verhalen onderweg graag over wetenswaardigheden en over feitjes die u mogelijk nog niet kent. Ook de prachtige natuur komt aan bod. En dan is er ook nog die stilte….

Onze vrijwilligers houden van varen, van boten, van mensen en van het leven op en rond het water. Zo houden we de prijs klein en bent u verzekerd van een prima sfeer aan boord. Samen met u zorgen ze voor een veilig en plezierig verblijf aan boord.

Naast de reguliere rondvaarten organiseren wij op gezette tijden speciale arrangementen of excursies.
Klik hier voor nadere informatie over deze arrangem
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu