10-jarig bestaan MHT Maasstad, 12-01-2017 - MHT Nederland

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

10-jarig bestaan MHT Maasstad, 12-01-2017

MHT LESGROEPEN > Zuid-Holland > Rotterdam-Zuid > 2017

Ere wie ere toekomt !!!

MHT Maasstad, Rotterdam, bestaat vandaag precies 10 jaar. In één zin zou ik dan ook nog kunnen schrijven dat Herman van der Knaap al 10 jaar lang docent is van MHT Maastad. Samen met Conny Kroep heeft Herman MHT Maastad opgericht
 
Toen ik in 2012 met MHT in het oosten van het land wilde beginnen, heb ik contact gezocht met Herman van der Knaap. Diverse keren ben ik destijds afgereisd naar Rotterdam om bij Herman en MHT Maasstad mijn licht op te steken over het reilen en zeilen van een MHT lesgroep. Onzeker over wat mij te wachten stond, gaf Herman mij het advies: “Begin maar gewoon en laat alles op je afkomen”. En dat heb ik dan ook gedaan.
 
Herman en ik hebben een hele lange tijd samen gespeeld in mondharmonicatrio Blue Sharp. Herman was dus geen vreemde voor mij. Samen zaten we ook in het bestuur van de Rotterdamse Mondharmonicaclub. Herman was de docent/dirigent en ik de voorzitter. Van Herman heb ik veel geleerd. Hij leerde mij mondharmonicaspelen en leerde mij daarna hoe in een mondharmonicatrio de bas te bespelen. Van al zijn lessen heb ik nu nog steeds veel profijt.
 
Heel wat MHT lesgroepen in Nederland danken (in)direct hun bestaan aan Herman van der Knaap en aan MHT Maasstad. 

Ik hoop dat MHT Maasstad nog heel wat jubilea mag vieren.
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu